Demonstrationer mot det som Händer i Gazaremsan

På Stortorget träffar vi Vänsterpartiets representanter som tillsammans med palestinska gruppen sökt, och fått, polistillstånd för att manifestera mot det som just nu händer i Gazaremsan. Man visar stolt upp tillståndet och samlar sex personer vid Klaipediaplatsen.
En bit bort på Stortorget samlas ett 80-tal personer i varierande ålder i en egen, och ej tillståndsgiven, demonstration. Det går lugnt tillväga, men efter ca 45 minuter väljer polisen att upplösa samlingen och hänvisar till coronarestriktionerna 
Man väljer då att packa bilarna fulla och tutande köra runt på staden med palestinaflaggor vajande genom fönsterna.
/Björn Hansson Linslusfoto 

Demonstration Klaipediaplatsen Stortorget Karlskrona. Foto: Björn Hansson/Linslusfoto.se
Demonstration Klaipediaplatsen/Stortorget. Foto: Björn Hansson/Linslusfoto.se
Demonstration Klaipediaplatsen/Stortorget. Foto: Björn Hansson/Linslusfoto.se