Fototävlingen som sprider bilden av Kungsmarken

Vill du sprida din bild av Kungsmarken? Här är din stora chans.

Genom att fånga din känsla för Kungsmarken i en bild, lägga upp den på Instagram och tagga den #mittkungsmarken så deltar du i Kungsmarkens fokus fototävling.

Du har fram till den 15 november på dig. Därefter kommer en utvald jury att utse en vinnare. Vinnaren får sin bild inramad, och vinnarbilden kommer att synas på Blekingetrafikens buss-tv under en hel vecka.

När du lägger upp din bild på Instagram ska du skriva varför just den bilden återspeglar dina positiva känslor för Kungsmarken på ett bra sätt. Juryn kommer att bedöma bilden både utifrån hur den är tagen rent tekniskt, och utifrån känslan den förmedlar. Det spelar ingen roll om du tar bilden med mobiltelefon eller kamera. Du behöver ha ett öppet Instagramkonto för att kunna delta i tävlingen. Ett urval av bilderna som deltar i tävlingen kommer att delas på Karlskrona kommuns Instagramkonto.

Kungsmarkens fokus är en insats där en lång rad olika aktörer samverkar för att motverka segregationen i Karlskrona kommun. #mittkungsmarken är en tävling som arrangeras av Karlskrona kommun i samarbete med Hyresgästföreningen och Studieförbundet Vuxenskolan.

Lycka till!

Detta berättar Karlskrona kommun i ett pressmeddelande