Pojken återfunnen! Polisen efterlyser försvunnen 5årig pojke i Jämjö

Pojken är anträffad och är vid god vigör!

Polisens ledningscentral fick klockan 05.21 larm om en pojke som avvikit från sin bostad i norra Jämjö.

Polisen söker nu av området för att finna pojken.

Pojken uppges ha lämnat hemmet på egen hand mellan klockan 03.00 och 05.00 under natten. Han är 110 cm lång, mörkblond och troligen iklädd en blå tunn jacka samt blåa gympaskor. Eventuellt ett par jeans med ett tryck med dinosaurier på.

Polis använder sig av ett flertal resurser, inklusive polishund för att söka efter pojken. Men vi uppmanar nu allmänhet att hålla ögonen öppna och larma polis på 112 om man tror sig veta var pojken är. Har man andra iakttagelser kan man nå polisen via 114 14 och be att få tala med polisens ledningscentral.

Boende i Jämjö med omnejd uppmanas kontrollera sina trädgårdar och andra utrymmen, exempelvis förråd och uthus, för att se om pojken kan ha sökt skydd där.