Tillfällig flytt för jourcentralen i Karlskrona

Tillfällig flytt för jourcentralen i Karlskrona

Jourcentralen i Karlskrona flyttar tillfälligt från Wämö vårdcentral till Lyckeby vårdcentral den 14 april. Det är ett av flera exempel på hälso- och sjukvårdens fortsatta omställning till följd av coronapandemin.

Flytten innebär att jourcentralen från och med den första vardagen efter påskhelgen har sina lokaler vid mottagningstälten vid Lyckeby vårdcentral.

– Det är viktigt att vi optimerar våra personalresurser i detta läge, för att vi ska få en säker vård för våra patienter och en god arbetsmiljö för vår personal, säger Mats Berggren, som är operativ chef för regional särskild sjukvårdsledning i Region Blekinge.

Mottagningstälten finns intill Lyckeby vårdcentral, längs den sida som vetter mot Slottsbackens köpcentrum.

Detta meddelar Region Blekinge i ett pressmeddelande.