Gott Nytt År

Först av allt – Gott Nytt År! Ingen nämnd ingen glömd
Sedan ett par saker jag hoppas ni tänker på. 
Det råder för närvarande blixthalka på vägarna i Blekinge. Ta det försiktigt
Raketer kan vara fina, ja visst! Men hantera dem med respekt. Använd dem inte om du druckit alkohol! Gå aldrig fram till en pjäs som inte avfyrades som den skulle. Använd sunt förnuft – och säkra avskjutningsplatser. Rikta aldrig raketerna mot byggnader, djur eller personer
Och även om ni själva gärna ser Nyårsafton som en självklar ursäkt för att dricka alkohol – tänk på att dina (och alla andra) barn far illa av att se anhöriga ragla runt och bete sig pinsamt. Är det verkligen såna minnen du vill ge dem?
Fira! Ha kul! Men ta det försiktigt!
Gott slut – och Gott Nytt År
önskar vi på Linslusfoto (som gärna slipper åka på bränder orsakade av fyrverkerier i natt)
Björn Hansson och Suzanne Sanna Wernersson