Hjälp och stöd för dig som mår dåligt under helgerna

Det är inte alla som mår bra under jul- och nyårshelgerna. Det kan vara så att man råkar ut för något eller att ensamheten är tung att hantera. Då kan det vara bra att prata med någon som lyssnar.

Det finns flera organisationer som erbjuder råd och stöd på chatt eller telefon. Det kostar ingenting och du behöver inte berätta vem du är, om du inte vill.På 1177.se hittar du stödlinjer och telefonlinjer som har öppet dygnet runt och som du kan kontakta om du mår dåligt.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterKontakta alltid en psykiatrisk akutmottagning eller ring 112 om du mår så dåligt att det är outhärdligt, eller om du har allvarliga självmordstankar eller självmordsplaner.

Pressmeddelande från Region Blekinge

Linslusfoto
Där det händer när det händer 0736 69 56 09