Ovanlig sanering E22 Karlshamn v

En ovanlig och potentiellt farlig sanering pågår på påfarten till E22 från Karlshamn västra riktning västerut mot Malmö. Paraffin läckte under söndagseftermiddagen ut från en lastbil.Andreas Nilsson från Blekinge ogräsbekämpning spolar AB vägytan med 100 gradigt vatten, vilket gör att paraffinen smälter och den under gårdagen pålagda, i saneringssyfte, sanden spolas bort . Påfarten är inte avstängd vilket gör att många och tunga fordon passerar platsen. Självklart finns skyddsbil på plats, men ta det försiktigt förbi platsen. Arbetet beräknas pågå till i eftermiddag. Även en kort sträcka av E22 är drabbad av läckaget. 
Text och bilder: Suzanne Wernersson/Linslusfoto.se
              

Paraffibekämpning i Karlshamn, närmast kameran Mats som kör skyddsbilen.