Svår trafikolycka i Karlskrona

En allvarlig trafikolycka inträffade på måndagseftermiddagen vid Kungsmarken i Karlskrona. Det var en bil som i hög fart körde in i bakänden på en stadsbuss och snurrade rätt in i skogen via hållplatskuren
Av någon anledning fick föraren sladd, gick med bakdelen in i en stadsbuss som precis var på väg att lämna hållplatsen och snurrade rätt ut i terrängen bredvid hållplatsen. Kaoset var strax fullkomligt och polisen fick ägna mycket möda åt att hålla ordning bland folkmassan som samlats. Räddningsledaren talar ändå om änglavakt på pressträffen efteråt. Det kunde gått mycket mycket värre än det gjorde. Totalt fördes tre personer till sjukhus men de ska inte vara allvarligt skadade.

Bussolycka Kungsmarken

Bussolycka Kungsmarken

Bussolycka Kungsmarken

Bussolycka Kungsmarken

Text och bilder Björn Hansson/linslusfoto.se