Eftersök försvunnen person i Ronneby

Missing People och polisen har sedan i går kväll en sökinsats i Ronneby, en man i 80 års ålders är försvunnen. Ett 25 tal personer från Missing People och ett antal patruller från polisen är runt i Hulta och Kallinge i Ronneby kommun samt Hällaryd, Trensum och Siggarp i Karlshamn. Även en helikopter från helikopterskvadronen i Kallinge är med i eftersöket.Personen är van att vara ute och röra på sig. Berättar administrativ chef Anna De limoné och operativ chef Christer Ågren från missing people. Polisens man på platsen är Johan Hansson.

Arbetet leds av polisen och Missing people lyder under dem i detta läget.
Missing peoples har sin utgångspunkt från husbilen som står på Ica Maxi Ronnebys parkering.

Missing People insats i Ronneby

Missing People insats i Ronneby

Text och bild
Suzanne Wernersson
Linslusfoto.se