Trafikolycka lv 697 Nävragöl Tving

Sent på tisdagseftermiddagen larmades räddningstjänst, ambulanser och polisen till en trafikolycka på lv 697 mellan Nävragöl och Tving. Under lördagen hade en annan bil kört av vägen vid platsen. Denna bil var kvar i diket. Ena fordonet i dagen olycka saktade in för att titta närmare om det var någon kvar i bilen från lördagen, och blev då påkörd bakifrån, ena bilen snurrade bägge hamnade i varsit dike. Under räddningsinsatsen var vägen totalavstängd. Enligt räddningsledare på platsen fördes tre personer med lättare skador med ambulans till sjukhuset i Karlskrona.

Trafikolycka lv 697 Nävragöl Tving

Trafikolycka lv 697 Nävragöl Tving

Trafikolycka lv 697 Nävragöl Tving

Trafikolycka lv 697 Nävragöl Tving

Trafikolycka lv 697 Nävragöl Tving

Trafikolycka lv 697 Nävragöl Tving

Text och Bilder
Suzanne Wernersson/Björn Hansson
Linslusfoto.se