Visor på bakgården med visans vänner

På torsdagskvällen var så åter dags för visor på bakgården (bibliotekets). Ett 60-tal besökare hade slutit upp och bjöds på en tvåtimmars föreställning med fikapaus i mitten. Pga sjukdom fick programmet lite hastigt göras om, men då gänget kring bakgårdsspelningarna är rutinerade och har många kunniga musikanter i sina led så löste man problemet enkelt.
De som uppträdde var Kent & Åke, Leif C Turesson, Linda & Ulf samt Emelie Karlsson i nämnda ordning. Många klassiker men även musik som inte spelas så ofta fick vi höra. Däribland en variant på brev från kolonin, som i stället blev ett brev från ett vårdboende.

Musik på bakgården m Visans vänner

Musik på bakgården m Visans vänner Kent och Åke

Musik på bakgården m Visans vänner

Musik på bakgården m Visans vänner Leif C Turesson

Musik på bakgården m Visans vänner

Musik på bakgården m Visans vänner Linda och Ulf

Musik på bakgården m Visans vänner

Musik på bakgården m Visans vänner Emelie Karlsson

Text och bilder
Linslusfoto.se