Vårmarknad i Fridlevstad

Den lilla byn norr om Karlskrona vill nu bli satt på allas kartor en gång för alla. På den lilla skolan finns ett föräldraråd som ser positivt på det mesta. Veronica Pettersson är en av dem och dessutom granne med skolan. Hon berättar att man tröttnat på att många har en negativ inställning och planer smiddes på en marknadsdag med aktiviteter och loppis. Kan Holmsjö – så kan vi också!

Man bjöd in Polis, Ambulans, Räddningskår och bärgare. Karlskrona Cruising Club fanns där, två hoppborgar för barnen, hästskokastning, linedance, ponnyridning, loppis i kombination med lite barnkörer och fika gjorde att byn sken ikapp med solen.

Överskottet från dagen går till våra underbara elever och personal på skolan så dom kan göra något kul innan sommarlovet.

Vårmarknad i Fridlevstad polisen på besök

Vårmarknad i Fridlevstad polisen på besök

Vårmarknad i Fridlevstad brandkåren

Vårmarknad i Fridlevstad brandkåren

Vårmarknad i Fridlevstad Hoppborg

Vårmarknad i Fridlevstad Hoppborg

Text och Bilder
Björn Hansson
Linslusfoto.se