Tre trafikolyckor på en timme varav två nästan samtidigt.

På fredagseftermiddagen inträffade tre trafikolyckor på ungefär en timme i Karlskrona. Först en där den lågt stående solen och en vänstersväng skickade en bakomvarande bil till skrot. Detta skedde på Gullbernavägen. När den var avklarad så gick larmet för nästa, flera fordon på Österleden i höjd med Gullberna. Räddningstjänsten han knappt komma till platsen förrän de larmades till den tredje olyckan som var två fordon varav en åkt av vägen i höjd med Bubbetorp på rv 28.
På olycka ett så fick föraren av det bakomvarande fordonet lite ont i bröstet troligen på grund av bältet.
Olycka två var av allvarliga art minst en person fick skäras loss. Den tredje olycka där fick en person föras till sjukhuset i Karlskrona med allvarliga skador. Det var nog lite änglavakt där. Ena bilen stod intryckt mot en stoppskylt.

tolycka gullbernavägen

tolycka gullbernavägen

Österleden Gullberna sw

Österleden Gullberna sw

Österleden Gullberna bjohan

Österleden Gullberna bjohan

Trafikolycka Bubbetorp bjohan

Trafikolycka Bubbetorp bjohan

Bubbetorp rv 28 sw

Bubbetorp rv 28 sw

Bubbetorp rv 28 sw

Bubbetorp rv 28 sw