Sommarplåga gästade Karlskrona

Det svängde rejält i Konsthallen i Karlskrona igår kväll när en av sommarens verkliga hitar lockade en runt 200 personer stor publik. Thomas Stenström rev av den ena sorgtyngda låten efter den andra i tät dimma från rökmaskinen. Publiken, som mest bestod av yngre personer, var lyrisk och när huvudpersonen klev ner från scenen uppstod en stämning som bäst kan liknas vid äldre tiders Elvis-konserter. Och till slut kom den då – låten alla hade väntat på. Slå mig hårt i ansiktet.

Thomas Stenström på Konsthallen

Thomas Stenström på Konsthallen

Thomas Stenström på Konsthallen

Thomas Stenström på Konsthallen

Thomas Stenström på Konsthallen

Thomas Stenström på Konsthallen

Thomas Stenström på Konsthallen

Thomas Stenström på Konsthallen

Text och Bilder
Björn Hansson